Aktuálne pre Vás aktualizujeme náš obchod, objednávky a nakupovanie momentálne nie je dostupné. vaše objednávky radi vybavíme po aktualizácií.
Katalógové číslo: 44 3970040

Krmivo browning crispy carp 1kg

3,97 s DPH

44 3970040 Crispy Carp – nová rada krmív, ktorá vďaka svojej svetlej farbe a intenzívnej ovocnej aróme selektívne prilákava veľké ryby, ako je kapor, pleskáč. áto zmes dokáže ryby udržať na lovnom mieste po veľmi dlhú dobu. Veľmi hrubé krmivo s veľkým množstvom častíc. Cripsy Carp dobre viaže pridávané krmivá a vďaka svojej svetlosti a ovocnej aróme je toto krmivo takmer dokonalé. Zvláštnosťou je pridanie cornflakesov (kukuričných lupienkov), kroré tejto zmesi dávajú nezameniteľný vzhľad a jedinečnú chuť. Krmivo je testované a odporúčané Browning Feeder Team SlovakiaNajosvedčenejší recept Feeder tímuRECEPT 1 Kapor a pleskáč:1 kg 44 3970040 Crispy Carp1 kg 44 3970030 Grand Competition RECEPT 2 Kapor a pleskáč:1 kg 44 3970040 Crispy Carp1 kg 44 3970041 Cripsy Big Bream RECEPT 3 Kapor a pleskáč:1 kg 44 3970040 Crispy Carp1 kg 44 3970015 Grand SlamRECEPT 4 Kapor a pleskáč:1 kg 44 3970040 Crispy Carp1 kg 44 3970001 Champions Choice 1kg No.1 ODPORUČANIE: pre správnu funkčnosť krmív BROWNING je potrebné miešať zmesy minimálne 12 hodín dopredu, tým sa zvyšuje efektivita.Miešame Browning zmesi – je výsledok rozhovoru s rybármi na miestnej vode, kde som ťahal rybu za rybou a oni sa zo zvedavosti zastavili na akú zmes chytám. Uvediem príklady ako úspešne miešať a chytať na zmesi Browning, aká zmes sa hodí na zmiešanie inou zmesou – čo však neznamená, že nemôžete experimentovať aj Vy. Miešanie zmesí nie je umenie, len musíte dodržať pár zásad, ktoré majú vplyv na konečnú kvalitu zmesi. V prvom rade ale musím upozorniť, že recepty ktoré uverejním sú určené pre rybára, ktorý si chce dobre zachytať. Recepty mám vyskúšané a garantujem ich úspešnosť.Poďme miešať:Hneď ako zoberiete vrecko zo zmesou do ruky, do druhej ruky zoberte sito. Zmes preosejte a všetko hrubé vyhoďte. Ak miešate viac druhov zmesí, zmiešajte si ich najskôr v suchom stave. Suchú zmes riadne rozmiešame a pomaly pridávame vodu až kým zmes nie je dostatočne vlhká. Najlepšie to spoznáte, keď sa dá zo zmesi rukou urobiť guľa, ktorú bez problémov dokážete rozdrviť späť do sypkého stavu a na dotyk je zmes „chladná“. Zmes potom opäť preosejeme a necháte „stáť“. (hovorím tomu „dozrieť“….)

Mohlo by sa Vám páčiť